Let’s make your happy workplace!

 
Evabloem_LISA_Nederland-Schoon-037.jpg

1. Ambitie

Wat zijn de ambities voor jullie nieuwe HAPPY WORKPLACE? Tijdens deze stap onderzoeken we de bestaande bedrijfsprocessen, de werkactiviteiten en de relaties tussen diverse afdelingen. Dan komt de vraag: hoe willen jullie in de toekomst gaan werken? Wat gaan jullie anders doen? En wat willen jullie als organisatie uitstralen? Wat bepaalt nu eigenlijk jullie unieke bedrijfs-DNA? Kortom; we definiëren de criteria waar jullie nieuwe kantoor aan moet voldoen. Dit vormt de basis voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp!

 
 
AGW ideale kantoor CONCEPT 02.jpg

2. Concept

In fase 2 bedenken wij voor jullie organisatie een uniek werkplekconcept. In dit concept komen vorm en functie samen. We bedenken een functionele indeling voor het kantoor en leggen de look&feel vast in moodboards, een materialenbord en een conceptplattegrond. Na goedkeuring van het concept, vertalen we dit in een 3D model zodat jullie alvast een uniek kijkje kunnen gaan nemen in jullie nieuwe kantoor! Aan het eind van deze fase wordt ook een budgetraming gemaakt.

 
 
0018-LISA_evabloem-fotografie.jpg

3. draagvlak

‘Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen’. Er is meer nodig dan een mooi kantoor om een nieuw werkplekconcept te laten slagen. Voor medewerkers heeft de verandering van hun werkplek vaak een grote impact. In een (aantal) gebruikersworkshops gaan ervoor zorgen dat alle medewerkers zich betrokken voelen en hun input kunnen geven op de uitwerking van het concept tot het ontwerp.

 
 
beeld07 petplan website.jpg

4. Ontwerp

Nu is het tijd om het concept te vertalen naar een concreet ontwerp met uitwerkingen van plafonds, wanden, vloeren, vast - en los meubilair, verlichting en groen. We leggen dit nauwkeurig vast in een uitgebreid ontwerpboek. Dit gaat van slooptekeningen tot een gedetailleerd legplan van de vloer. Van de positionering van sfeerlampen tot het ontwerp van een op maat gemaakt meubel etc…. Afhankelijk van de gekozen dienst / bouwvorm werken wij de tekening uit voor een aanbesteding of voor de hoofdaannemer uit het bouwteam. Na de inkoop wordt het ontwerp definitief gemaakt voor de realisatiefase.

 
 
Evabloem_LISA_Nederland-Schoon-027.jpg

5. Realisatie

‘Praatjes vullen geen gaatjes’, het wordt tijd om te gaan bouwen! Tijdens de bouw verzorgt LISA de esthetische begeleiding. Door werktekeningen te controleren en op cruciale momenten te komen kijken zorgen we ervoor dat het ontwerp ook echt zo gemaakt wordt zoals wij het hebben bedacht.

In een realisatietraject van gemiddeld zo’n drie maanden is jullie nieuwe kantoor klaar om te betrekken en kan het feest eindelijk beginnen!

 

Benieuwd wat LISA voor jullie kan betekenen?

kleur roze visitekaartjes geel.jpg