Together we can make this happen!

ontwerp op maat

TOTAAlbegeleiding (AANBESTEDING)

totaalbegeleiding (BOUWTEAM)

 
0086-LISA_evabloem-fotografie.jpg

Ontwerp op maat

Als u kiest voor een ontwerp op maat dan verzorgt LISA het totale ontwerp van uw nieuwe happy workplace! Van A tot Z zijn we bij het proces betrokken als ontwerper; we onderzoeken samen uw ambities, bedenken een uniek werkconcept, betrekken uw medewerkers door middel van workshops en vertalen uiteindelijk al deze input uiteindelijk in een concreet interieurontwerp.

Indien u LISA inhuurt voor een ontwerp op maat verzorgt u zelf het projectmanagement en organiseert u zelf alles wat betreft de implementatie en realisatie. Samen spreken we een planning af; wanneer u input levert op het ontwerp en wanneer wij onze producten opleveren.

 
kleur roze visitekaartjes.jpg
 
photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Totaalbegeleiding (Aanbesteding)

Als wij de totaalbegeleiding voor u verzorgen, dan regelen wij het project voor u van A tot Z. We maken een passend ontwerp en begeleiden en managen het project vanaf de ambitie tot en met de verhuizing. LISA verzorgt het ontwerp op maat (zie hierboven) en we zetten ook één of meerdere realisatiemanagers in. Zij hebben ervaring met het ontwikkelen, implementeren, faciliteren en realiseren van nieuwe werkconcepten. Afhankelijk van uw vraag stellen wij een team op maat voor u samen.

Bij een aanbestedingsproject wordt tot de inkoopfase gewerkt met kengetallen en budgetramingen. Echte zekerheid over de prijs is er namelijk pas als de aannemer is geselecteerd. Indien er een taakstellend budget en/of zeer hoge tijdsdruk is, is een bouwteam mogelijk een betere optie (zie hieronder)

 
kleur roze visitekaartjes geel.jpg
 
 
Foto+24-05-18+12+07+02+lichter.jpg

Totaalbegeleiding (Bouwteam)

Wilt u in een vroeg stadium meer zekerheid over dat het ontwerp binnen budget en op tijd uitgevoerd wordt, dan kunnen we ook een bouwteam voor u organiseren. Samen selecteren we na de conceptfase al een hoofdaannemer. Deze kan tijdens de uitwerking van het ontwerp zijn expertise inbrengen m.b.t. bouwkundige werkzaamheden, installaties en materialisatie. Bovendien kan hij in een vroeg stadium een kostprijs bepalen of er kan gewerkt worden met een taakstellend budget.

Naast de vroege zekerheid over kosten is een snelle doorlooptijd één van de grootste voordelen van een bouwteam. Dus wilt of moet u snel verhuizen, dan is dit een goede optie. Ook bij complexere projecten met bijvoorbeeld veel installatieaanpassingen raden wij deze dienst aan.

 

Met welke dienst kunnen we jou HAPPY maken?

kleur roze visitekaartjes dgroen.jpg