There is no place like work!

 
Evabloem_LISA_Petplan-063.jpg

Petplan

Nico Schuurbiers - Director Veterfina (Petplan)

‘LISA heeft ons gedurende het gehele traject van ontwerp tot inrichting van ons nieuwe kantoor in Amsterdam goed en duidelijk geadviseerd. Ze hebben een fantastisch ontwerp gemaakt dat past bij de huisstijl en “look and feel” van Petplan. Dit ontwerp heeft geresulteerd in een mooie inrichting met gevoel voor kleuren, onze open cultuur en aaibaarheid van onze propositie. Er is veelvuldig overleg en afstemming geweest tussen LISA en betrokkenen bij Petplan om zodoende binnen afgesproken tijd en budget een mooie “Urban Jungle” te realiseren’.

 
kleur roze visitekaartjes.jpg
 
Evabloem_LISA_Groepspraktijk-Stolwijk-012.jpg

Groepspraktijk stolwijk

Milou Buck-Braat - Praktijkmanager Groepspraktijk

‘LISA verzorgde het totale interieurontwerp voor onze nieuwe Groepspraktijk in zorggebouw Wilgenhoven en stond ons bij in het zeer complexe proces met de ontwikkelaar, aannemer etc. Samen stelden we d.m.v. een aantal workshops een uitgebreid Programma van Eisen op. Vervolgens is het ontwerp zeer zorgvuldig uitgewerkt in 2D en 3D. Sacha en Laura hebben ons goed ‘aan de hand genomen’ in het proces en zijn zeer betrokken geweest tot en met de oplevering. Een prachtige kleur- en materiaalkeuze vervolmaakten het geheel. Zo is er voor gezorgd dat zowel onze patiënten als onze medewerkers zich heel snel thuis voelden in onze prachtige nieuwe praktijk’.

 
kleur roze visitekaartjes geel.jpg
 
Evabloem_LISA_Nederland-Schoon-022.jpg

Nederland Schoon

Helene van Zutphen - CEO Nederland Schoon

‘Van casco naar heerlijke werkplek. LISA heeft ons onder grote tijdsdruk een prachtige nieuwe plek gegeven. Er was veel licht in de casco etage en dat is heel mooi behouden. De kleine details zorgen ervoor dat het gelijk voelt als onze eigen plek. Ik ben erg blij met het resultaat’.

 
kleur roze visitekaartjes dblauw.jpg
 
cafe entree 04AANGEPAST.jpg

Heineken

CafE

Hans Voermans - Manager Fac. Services HEINEKEN NL

‘De dames van LISA hebben inmiddels diverse projecten van A tot Z gemanaged bij Vrumona en Heineken Zoeterwoude. Naast dat ze van aanpakken weten en oplossingsgericht zijn, onderscheiden ze zich met name door goede, open communicatie en nauwgezette voorbereiding van projecten. Nadat de opdracht samen met de opdrachtgever is geformuleerd werken ze altijd vanuit een gedegen Programma van Eisen en een functioneel ruimtelijk ontwerp, iets wat de uitvoering daarna erg ten goede komt!’

 
kleur grijs visitekaartjes.jpg
 
KNB_LISA_Evabloem-fotografie-0026.jpg

KNB

Voor de KNB heeft LISA een activiteitgerichte werkomgeving ontworpen, gebaseerd op een flexibel vlekkenplan. Open en dichte ruimten worden afgewisseld, waarin men elkaar ontmoet, geconcentreerd kan werken of overleggen.

 
kleur roze visitekaartjes dgroen.jpg
 
Evabloem_LISA_Dierenbescherming-013.jpg

Dierenbescherming

In 2016 heeft LISA het ontwerp gemaakt voor de nieuwe kantoorlocaties van de Dierenbescherming. Hun strategie ‘samenwerken aan meer dierenwelzijn’ is vertaald naar een kantoor waarin medewerkers flexibel en activiteitgericht werken.

 
kleur lroze visitekaartjes.jpg
 
0033-NSR_evabloem-fotografie.jpg

NSr Den Haag

In 2014 is dit kantoor voor NS Reizigers Den Haag geopend, het was de pilot voor NS op het gebied van 'Het Nieuwe Werken' (NS Next).

 
kleur roze visitekaartjes drood.jpg
 
projectenoverzicht.jpg

Gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum vroeg LISA om een paar ‘ingrepen’ te ontwerpen voor het stadhuis. Ten eerste is een 'netwerktuin' gerealiseerd om samenwerking te bevorderen op de projectmanagementafdeling.

 
kleur roze visitekaartjes lblauw.jpg
 
_DSC3568.jpg

NSR Rotterdam

In dienst van Royal HaskoningDHV - NPC heeft Laura in 2011 en 2012 gewerkt aan het ontwerp voor de huisvesting van NS Reizigers in Rotterdam. Vanuit een uitgebreid PvE maakte zij diverse vlekkenplannen.

 
kleur roze visitekaartjes geel.jpg