Good cooperation makes a happy workplace!

 
 
Evabloem_LISA_Petplan-063.jpg
 
Evabloem_LISA_Nederland-Schoon-027.jpg
 

Nico Schuurbiers

Director Veterfina (Petplan Netherlands & Germany)

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero.

 

Helene van Zutphen

CEO Nederland Schoon

‘Van casco naar heerlijke werkplek. Lisa heeft ons onder grote tijdsdruk een prachtige nieuwe plek gegeven. Er was veel licht in de casco etage en dat is heel mooi behouden. De kleine details zorgen ervoor dat het gelijk voelt als onze eigen plek. Ik ben erg blij met het resultaat’.

Evabloem_LISA_Groepspraktijk-Stolwijk-024.jpg
 

Milou Buck-Braat

Praktijkmanager Groepspraktijk Stolwijk - Berkenwoude

‘LISA verzorgde het totale interieurontwerp voor onze nieuwe Groepspraktijk in zorggebouw Wilgenhoven en stond ons bij in het zeer complexe proces met de ontwikkelaar, aannemer etc. Samen stelden we d.m.v. een aantal workshops een uitgebreid Programma van Eisen op. Vervolgens is het ontwerp zeer zorgvuldig uitgewerkt in 2D en 3D. Sacha en Laura hebben ons goed ‘aan de hand genomen’ in het proces en zijn zeer betrokken geweest tot en met de oplevering. Een prachtige kleur- en materiaalkeuze vervolmaakten het geheel. Zo is er voor gezorgd dat zowel onze patiënten als onze medewerkers zich heel snel thuis voelden in onze prachtige nieuwe praktijk’.


Hans Voermans

Manager Facility Services HEINEKEN Nederland

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero.